Vilken garageport är bäst? 2022

Garageport är en helt naturlig del i vardagen och alla kommer någon gång i liv i kontakt med någon, framförallt om du har hus. Man kan tro att garageportar är väldigt simpel men det finns en del saker som kan vara olika mellan olika varianter.

Om du direkt vill kika på lite olika alternativ att välja mellan när det gäller garageportar kan du scrolla ner och kika på alternativen vi listat. Annars går det jätte bra att kontakta oss direkt så hjälper vi dig men att ta fram den rätta garageporten.

Som vi nämnde finns det några saker som kan vara olika och särskilja varianter av portar. Detta inkluderar bland annat:

  • Garageport eller utan motor
  • Garageport med dörr
  • Dubbelgarageport
  • Rullport
  • Superisolerad garageport

Detta är ett par saker som kan vara bra att veta om när man kolla på en ny garageport. Priset kan variera ganska så mycket beroende på vilka egenskaper porten du söker har.

Som sista viktiga punkt är komma ihåg dom olika tillbehören framförallt till garageportar med motor, som standard levereras våra portar med 2st fjärrkontroller per garageport


Recensioner på garageportar

Bäst i test – wisniowski snp 40 mm

Blågrå garageport
Bäst i test – Garageportcenter

Den här garageporten är en port som är 2,5 meter bred och har en slät yta. Isoleringen på denna modell är gjord med freonfritt polyuretanskum med en teknologin som både är också miljövänlig.

Fortsättningsvis så är själva porten försedd med ett skydd som förebygger att man klämmer sina fingrar. Detta är väldigt tacksamt speciellt om man har barn och vill garantera att ingen skadar sig.

Som nämnt är portens bredd 2,5 meter och höjden är 2,1 meter, portens material är i galvaniserad stålplåt som både är materialet in och utvändigt. Invändigt är panelen i en ljus färg för att göra så garaget känns större.

Avslutningsvis så bör man känna till att man inte behöver köpa till en separat motor detta är alltid standard på alla våra portar.

Populärast – wisniowski snp 40 mm VIT

Vit garageport
Populäraste garageporten

Den här vita och stabila garageporten som är finns både som slät och med trä yta som gör att den får den där lilla extra detaljen genom att inte vara helt slät. fråga oss vilken som finns i lager.

Fortsättningsvis är porten både isolerad och CE-märkt samt är fri från freoner. De kullagrade löphjulen bidrar också till en enkel förflyttning av porten.

Dessutom så har porten ett skydd som gör att man inte riskerar att klämma sina fingrar. Nackdelen med denna port är tyvärr att man väldigt mycket utrymme att köra in bilen och mindre plats för förvaring.

Avslutningsvis så kostar denna port drygt 11 000 kronor och har mått på 3 x 2,1 meter.

Premiumval – Wisniowski Prime 60mm

En bil har parkerat i ett garage och porten håller på att stängas
Super exklusiva Prime garageport

Den här garageporten från Wisniowski är en Europa tillverkad modell som är anpassad för att hantera det nordiska klimatet.

Porten är byggd med en högisolerad kärna på 60mm och tillverkad i robust stålplåt för att ge en bra och lång hållbarhet.

Tillverkaren Wisniowski är den bland dom största tillverkarna som gör sina portar med extruderad polystyren som kärna vilket är något som ger en väldigt bra isolering. Samtidigt är materialet väldigt bra på att stöta bort vatten och absorberar hela 84 % mindre än andra vanliga material.

Något väldigt tacksamt är också att motor till porten ingår och du slipper därmed köpa till detta. Det ingår även en kontroll till motorn för att man enkelt ska kunna manövrera porten. samt extra säkerhets tillbehör som fotoceller och täckta sidolister.

Det enda som man ska ha i åtanke är att priset sticker ut lite på uppsidan när det gäller denna modell. Detta har dock sin rimliga förklaring i att man bland annat får till en motor och att porten är byggd i kvalitativt material.

Denna port tas endast fram på offert kontakta oss idag så hjälper vi dig att ta fram Europas kanske finaste garageport.

Billigast –

Gult trähus med en vit garageport
Enklast och billigast port

Den här takskjulsporten är en stabil port som är gjord tillverkas i 3 färger Vit, Grå eller svart som stanard. Detta ger generellt sett en lite snyggare finish och gör att ytan ser bättre ut.

Måtten på porten ligger på 2,5 x 1,9 meter vilket är ungefär samma som de flesta andra tillgängliga alternativen på marknaden.

Färgen på porten är vit men det går också att välja andra färgalternativ såsom svart. Det finns alltså goda möjligheter för dig att få den att matcha resten av ditt hus.

Avslutningsvis så ligger priset på 9 000 kronor och man får motorn på köpet. Ett helt otroligt pris för en ny isolerad garageport.

This post by Sunus i Östergötland AB is licensed under CC BY-NC-ND 4.0