UNITherm

EXTRA ISOLERAD GARAGEPORT

Kontakta oss

Image

UNITherm

UniTherm är en extra isolerad garageport. En ny generation av segmentport WIŚNIOWSKI presenterar en extraordinär kvalitet, baserad på en uppsättning av unika tekniska lösningar.

Hållbarhet

UniTherm-porten uppfyller stränga krav när det gäller vindbeständighet och vattentäthet, liksom när det gäller luftgenomsläpplighet. Dessa faktorer påverkar portens livslängd positivt, och gör att den kommer att se bra ut under många år.*
* 20 000 cykler innebär nästan 14 års problemfritt användande om porten används 4 gånger per dag.

Kontakta oss
[envira-gallery id=”1125″]

Funktionalitet &
säkerhet

Funktionalitet och säkerhet som standard

De enskilda system som krävs för att göra en säker garageport är beroende av varandra och interagerar med specifika konstruktionsdelar. Dessa inkluderar inre täckningar vid panellederna och en säkerhetsbroms. Med ett helt integrerat drivsystem är UniTherm en teknologisk föregångare, där varje del demonstrerar ofrånkomlig kvalitet och säkerhet.
 
FLEXIBLA PAN.LEDSTÄCKNINGAR
Image
DUBBEL
BOTTENTÄTNING
Image
TÄTNING I
PORTÖVERSTYCKET
Image
 
 
PANELLEDSFÖRSEGLINGAR
Image
SIDOFÖRSEGLINGAR
Image
SÄKERHETSBROMS
Image
 

Effektiv
värme isolering

Image

Energieffektivt byggande


UniTherm-porten har konstruerats för att uppfylla kraven på energieffektivt byggande. UniTherm drar full nytta av värmeisoleringsförmågan hos de 60 mm tjocka INNOVO-panelerna och portens tätningssystem för att förhindra värmeförluster vid dess tunnaste punkter utmed portbladet och på så sätt maximera byggnadens energibesparing. Värmeöverföringskoefficienten hos INNOVOpanelerna är 0,33 W/m2K, vilket betyder en Värmeisolering hos hela porten.

MÖNSTER

 
 
Helpanel modell G
Image
Mellanpanel modell W
Image
Helpanel G med dekor
Image
 

Drivenhet
METRO

En ny generations drivenhet


METRO-drivenheten har en beprövad teknik från Somfy, kombinerat med ett unikt utformat hölje som utvecklats enligt WIŚNIOWSKIS stilstandard. Resultatet är en drivenhet med mycket goda tekniska parametrar och anmärkningsvärd men tidlös design.

METRO är en ny generations drivenhet. Den kombinerar utmärkta tekniska funktioner med full kontroll, bekvämlighet och säkerhet. En komplett konfigurerad drivenhet med innovativ design. Formen på METRO-drivsystemet återspeglar idén med minimalistisk design och den klassiska svartvita färgen ger den en sofistikerad elegans samtidigt som du får ett ljust och enhetligt hölje.
Image