Tillbehör

NÀr det gÀller garageports tillbehör finns det ett brett utbud av alternativ som kan förbÀttra garagedörrens individuella stil och funktion.

Med automatiska öppnare och fjĂ€rrkontroller, app-styrning och andra smarta tillbehör, har vĂ„rt sortiment av garageports tillbehör allt som krĂ€vs. Med rĂ€tt garageports tillbehör kan du ge garagedporten en Ă€nnu stiligare look eller öka dess sĂ€kerhetsfunktioner – allt utan att behöva byta ut hela garagedörren. Tillbehör som lĂ€tt kan monteras efter installation. Oavsett om du letar efter nĂ„got praktiskt eller dekorativt har vi garageports tillbehöret som passar dig bĂ€st. BlĂ€ddra bland vĂ„rt urval idag och hitta garagedörrstillbehöret som Ă€r perfekt för just dig!

hand som tycker in kod till garageporten. ett bra tillbehör sÄ du inte behöver ha fjÀrrkontrollen med dig

Wiƛniowski - med 30 Ă„rs erfarenhet

Wiƛniowskis moderna tillverkningsprocess Ă€r toppmodern och ligger i framkant av den fjĂ€rde industriella revolutionen nĂ€r det gĂ€ller robotteknik och automatisering. Deras datorstyrda produktionslinje tillverkar paneler för takskjutportar med den senaste tekniken, med hjĂ€lp av högkvalitativa komponenter och speciella övervakningssystem som garanterar felfrihet hela vĂ€gen .

LÄng erfarenhet av garageport tillbehör

Vi pÄ garageportcenter Àr en av Wisniowskis viktigaste partners i Sverige sedan 2014, och vi har ett lÄngt och nÀra samarbete. Som experter pÄ garageportar och tillbehör Àr vi utbildade pÄ plats i fabriken och har lÄng erfarenhet av försÀljning och installation. Med vÄr hjÀlp kan du vara sÀker pÄ att du fÄr garageport lösningar av bÀsta kvalitet

Dags att byta till en ny fjÀrrkontroll eller en smidig app-styrning för din port?

Vi ger dig en förstklassig upplevelse nÀr det gÀller att vÀlja rÀtt tillbehör till din Wisniowski-garageport. Med vÄrt stora utbud av tillbehör har vi nÄgot för alla: frÄn praktiska fjÀrrkontroller och öppnare till snygga fjÀrrkontroller och dekorativa handtag. SÄ om du vill ge din garageport en ansiktslyftning eller öka sÀkerheten, kom till Garageportcenter idag! Vi garanterar att du inte kommer att bli besviken.

Flera tusen nöjda kunder

VÄrt team Àr alltid redo att hjÀlpa dig att vÀlja rÀtt tillbehör till garageporten för dina behov och ge dig vÀgledning om installationen. Med flera tusen nöjda kunder vet vi att det Àr viktigt att fÄ jobbet gjort pÄ rÀtt sÀtt! SÄ kontakta oss idag och lÄt oss göra din Wisniowski garageport komplett. Vi hjÀlper dig hela vÀgen.

Orginal delar och tillbehör

HĂ€r pĂ„ Garageportcenter tar vi sĂ€kerheten pĂ„ allvar – dĂ€rför testas alla vĂ„ra produkter av oberoende organ för att sĂ€kerstĂ€lla att de uppfyller strikta sĂ€kerhetskrav. Dessutom Ă€r vĂ„ra tillbehör CE-mĂ€rkta och vĂ„ra standardmotorer uppfyller dessutom kraven i maskindirektivet. VĂ„rt erfarna team Ă€r hĂ€r för att svara pĂ„ alla frĂ„gor du kan ha om urvalet av garagedörrtillbehör som finns pĂ„ vĂ„r webbplats sĂ„ tveka inte att ta kontakt. Dessutom Ă€r alltillbehör orginal delar och godkĂ€nda av wisniowski att anvĂ€nda tillsammans med motorn.

Köp till ett kodlÄs till dina nya garageport

Gör din vardag lite enklare med ett kodlÄs till garageporten. Glömt nycklarna? inga problem.
Behöver inte lÀngre vara jobbit att öppna porten, med en smidigt kodlÄs öppnar och stÀnger du den enkelt med en sifferkod ett tillbehör som kommer att underlÀtta din vardag.