PRIME

UPPTÄCK PERFEKTION

Kontakta oss

Image

PRIME

Föreställ dig nästa generations garageport. En port som inte bara är resultatet av existerande lösningar, men det kreativa resultatet av en jakt på balans mellan toppmodern teknik, kvalitet, säkerhet och design.

Det är vad PRIME-porten är: innovativ, fulländad i alla detaljer och uppfyller dina behov innan du ens vet vilka de är. Det är en fullt utrustad automatisk port som får dig att känna att du gjort bästa möjliga val varje gång du sträcker dig efter fjärrkontrollen.

Kontakta oss
[envira-gallery id=”989″]

INNOVO-panelen
60 mm

Den nyskapande INNOVO-panelen

Innovativ garagepanel


Med 25 års erfarenhet av garageportsproduktion samlade vi våra erfarenheter för att bygga den bästa panelen för garageportar och INNOVO- panelen 60 mm är född.

Vid tillverkning av vår mest exklusiva garageport PRIME, har vi gått ner till själva kärnan i vad en sektionsport är. Idén var att uppnå bästa möjliga isolering tillsammans med en överlägsen dekorativ effekt inne i garaget, och en exceptionellt hög säkerhetsnivå.

Det var så den världsunika INNOVO-panelen föddes. Den slutna strukturen och 5 lager av dubbelvikt stålplåt vid lederna garanterar  hållbarhet utöver det vanliga, medan fyllningen gjord på 60 mm tjockt skum tillsammans med specialomslag och förseglingar ger den utmärkta värmeisolerande egenskaper.

Denna paneluppbyggnad lät oss konstruera en perfekt port, vilket gör PRIME till ett uppfinningsrikt teknologiskt genombrott.

Image

Panel i fokus

Med panelskydd monterad på insidan mellan panelbladen

  1. Flexibla panellister
  2. Aluminiumprofiler för säker fastsättning
  3. Vikt stålplåt 5 lager vid infästning
  4. Panel tätning
  5. Dold gångjärn
  6. PU-hårdskumfyllning

EFFEKTIV ISOLERING

Grundläggande

U-värde för INNOVO-panelen är 0,33 W/m2K, viket är lika med värmeisoleringsförmågan hos hela porten. Den nya panelen, de dubbla förseglingarna överst och underst på porten och panelledstäckena hjälpte oss att uppnå en utmärkt värmeöverföringskoefficient.
 
DUBBEL BOTTENLIST
Image
GUMMIFÖRSEGLINGAR
Image
INRE TOPPTÄTNING.
Image
 
 
TOPPTÄTNING I LISTEN
Image
PANELLEDSTÄTNING
Image
SIDOTÄTNINGAR
Image
 

MÖNSTER

 
 
Helpanel modell G
Image
Mellanpanel modell W
Image
Helpanel G med dekor
Image
 

Drivenhet
METRO

En ny generations drivenhet


METRO-drivenheten har en beprövad teknik från Somfy, kombinerat med ett unikt utformat hölje som utvecklats enligt WIŚNIOWSKIS stilstandard. Resultatet är en drivenhet med mycket goda tekniska parametrar och anmärkningsvärd men tidlös design.

METRO är en ny generations drivenhet. Den kombinerar utmärkta tekniska funktioner med full kontroll, bekvämlighet och säkerhet. En komplett konfigurerad drivenhet med innovativ design. Formen på METRO-drivsystemet återspeglar idén med minimalistisk design och den klassiska svartvita färgen ger den en sofistikerad elegans samtidigt som du får ett ljust och enhetligt hölje.
Image

En ny definition av
SÄKERHET

Grundläggande

Dom olika system som gör en garageport säker är beroende av varandra och interagerar med specifika delar av konstruktionen. Bland systemen ingår bland annat fasta led-skydd, rörliga valsskydd, integrerad fjäderaxelskydd, torisionskydd, fjäderskydd och fingerklämskydd panelsektioner.

 
TORISION
SIDOSKYDD
Image
FÖLJSAMMA
PANELSKYDD
Image
VERTIKALA
FINGERKLÄMSKYDD
Image
 
 
INTEGRERAT TORISION/ FJÄDERSKYDD
Image
FOTOCELL
KLÄMSKYDD
Image
RÖRLIGA VALS-
& LEDTÄCKEN
Image
FOTOCELL
Somfy
Image