Om oss

Idèn till garageportcenter kom från ett antal professionella garageportsföretag som i början på 2000-talet började samverka i inköp av garageportar, många hade erfarenhet från både Crawford och Hörmann garageportar sedan tidigare.
En bil har parkerat i ett garage och porten håller på att stängas

Affärsmodellen

Affärsmodellen var att tillsammans göra större inköp och bilda samverkan med både försäljning och montage över hela Sverige.

Samarbete utvecklades på ett positivt sätt och snart hade vi fått kontakt med en av Europas största tillverkare av garageportar Wisniowski. Efter vårt första besök på fabriken i Polen var vi helt övertygade, Wisniowski har stor kapacitet och ett komplett sortiment av både villaportar och industriportar, när vi köpt och provmonterat dom första portarna var vi helt övertygade, garageportarna var bland det bästa vi sett och monterat till oslagbara priser.

Vi har nu sålt och monterat 1000-tals portar från Wisniowski och vet vad vi säljer, när vi nu erbjuder försäljning av portarna via E-handel www.garageportcenter.se Förutom att du nu kan beställa en av Sveriges bästa garageportar till marknadens lägsta pris, bjuder vi även på professionella råd före köpet, med porten följer installationsmanualer i både text och bild, och fastnar du i monteringen har du tillgång till en professionell montör via garageportcenter support. Vår affärsmodell gäller fortfarande med stora inköp och samverkan, vi har bara lagt till några löften; kvalité, fabrikspriser och ärlighet.

Försäljningen via E-handel har ökat markant de sista åren, det är lätt att hitta produkter och jämföra. När vi väljer sortimentet till vår E-handel, gör vi en grundlig test och kontroll av produkten, först prov monterar vi produkten i vår testlokal, blir den godkänd säljer vi och monterar produkten genom vårt montage bolag, därefter är den aktuell att lanseras i vår E-handel. Du kan vara helt trygg med att alla produkter du köper hos oss, är en bra produkt som är testad och godkänd för försäljning.

Idag är det ganska enkelt att importera billigt från fjärran östern, och sälja via E-handel i Sverige, det inte alla känner till är att marknaden inom EU är reglerade via olika direktiv för att skydda dig som konsument.