Kunskap

VÀlkommen till vÄr blogg, dÀr du kan hitta nyttig kunskap och information om garageportar och relaterade Àmnen. Vi har sammanstÀllt anvÀndbara guider och tips som hjÀlper dig att bÀttre förstÄ komponenterna i en garageport, hur de fungerar och hur du hÄller dem i toppskick.

Oavsett om det handlar om att vÀlja rÀtt stil för ditt hem eller förstÄ hur du anvÀnder din port pÄ ett sÀkert sÀtt har vi alla insikter du behöver. Med denna kunskap till hands kan du fatta vÀlgrundade beslut och ta vÀl hand om din garageport

Titta dig omkring och se vad som intresserar dig! Vi hoppas att du finner vÄr blogg som en insiktsfull resurs nÀr du ger dig i kast med alla projekt som rör din garageport. Om du nÄgonsin har nÄgra frÄgor om nÄgot hÀr, tveka inte att kontakta oss.

Man sÄende mellan garageportar i en kÀllare sökandes efter kunskap om garageportar. ung person med gul tröja och gula portar pÄ bÄda sidorna.

Förbered garaget för vintern 2022

Att alltid ha en isskrapa och snöborste i bilen under Ärets kallare mÄnader Àr vi mÄnga som har. Men kanske inte sÄ mycket Förbered garaget för vintern, skulle det inte vara skönt att köra in bilen i garaget och slippa att skrapa rutan i vinterkylan.

LÀs mer »
Motor till garageport - Wisniowski / Somfy Moto

Garageport Motorn MOTO 600

Wisniowski MOTO 600 lÄter dig hantera din garageport enkelt och bekvÀmt inifrÄn din bil. NÀr du nÀrmar dig ditt garage öppnar du garageporten enkelt med den snygga fjÀrrkontrollen.

LÀs mer »
Person hÄller i startkablar

Backupbatteri för garageporten

Öppna ditt garage utan nĂ€tspĂ€nning med ett backupbatteri för garageporten. Med denna uppladdningsbara backupbatteri för garageporten frĂ„n Somfy. Gör det möjligt att öppna och stĂ€nga

LÀs mer »
Stort brunt/rött hus med dubbla garageportar

Köpguide garageport

Inte sÄ lÀtt att köpa ny garageport, du stÀlls inför mÄnga olika val, i denna Köpguide garageport vill vi hjÀlpa dig en bit pÄ vÀgen

LÀs mer »