VÄrt löfte till dig Àr enkelt

Vi vill ge dig en trygg köpupplevelse. Vi förstÄr att det Àr ett stort beslut att köpa en garageport, sÄ vi kommer att göra vÄrt yttersta för att göra det sÄ smidigt och stressfritt som möjligt. Vi har mÄnga Ärs erfarenhet i branschen och vÄra kunniga experter Àr hÀr för att hjÀlpa dig. VÄrt mÄl Àr att se till att du fÄr en port som uppfyller dina behov, bÄde funktionellt och estetiskt. Kontakta oss redan idag om du har nÄgra frÄgor eller funderingar!

Vi ser fram emot att hjÀlpa dig att hitta den perfekta garagedörren för ditt hem!

KontaktformulÀr

VÀlkommen att kontakta oss Vi Àr alltid tillgÀngliga för att svara pÄ alla frÄgor och funderingar du kan ha under hela köpprocessen, oavsett hur stor eller liten den Àr. VÄrt team bestÄr av kunniga yrkesmÀn med mÄnga Ärs erfarenhet i branschen för att ge dig all information som krÀvs.

Kontaktuppgifter

E-post: [email protected]
Tele: 011-120600

Öppettider KundtjĂ€nst

MĂ„ndag – Fredag: 9:00 – 17:00

Telefon tider

MĂ„ndag – Fredag: 10:00 – 12:00

Reklamation & support

Vi förstÄr vi hur viktigt det Àr för kunderna att fÄ sina problem lösta i tid. VÄrt dedikerade team av utbildade yrkesmÀn Àr hÀr för att erbjuda dig den bÀsta möjliga kundserviceupplevelsen. Vi strÀvar efter att ge dig den information du behöver för att slutföra din uppgift sÄ snabbt och effektivt som möjligt; frÄn att göra en bestÀllning till att returnera eller byta ut en vara.

NÀr det gÀller att behandla ditt Àrende behöver vi sÄ mÄnga detaljer som möjligt för att det ska kunna göras snabbt. DÀrför uppmanar vi dig att ge en utförlig förklaring och foton av eventuella fel eller skador som de kan stöta pÄ nÀr de anvÀnder vÄra produkter. PÄ sÄ sÀtt kan vi bÀttre bedöma situationen och hitta en lösning som fungerar bÀst.

Behöver vi mer information kommer vi att ta kontakt med er via telefon eller mail.

Vart finns vi